Döda tid...

Jag har kommit på ett toppenbra sätt att döda lite tid här i vaktkuren...Jag städar *s*. Jag upptäckte nämligen att han som jobbar här förmodligen inte vet vad en dammtrasa är, men det vet ju jag som tur är...och jag kan använda den också. Igår städade jag själva kuren, rensade bort gammalt skräp bla. (hoppas min kollega inte saknar nåt när han kommer tillbaka) och idag tänkte jag ta hand om det lilla pentryt/hallen som också hör hit. Tänkte stjäla lite blommor från kontoret brevid också, men jag vet inte om jag törs, kollegan kanske blir tokig om jag gör för många förändringar på en gång. *s*

Ikväll ska jag träffa min extrasyster Kicki, underbara Kicki. Jag saknar henne så och vi ses alldeles för sällan, men så är det ju nu när vi är vuxna...Vi har egna liv, egna familjer och sist men inte minst, egna jobb...Det hinns inte med liksom. Kicki har precis gift sig med sin drömprins, världens goaste kille. Han verkar vara toppenmysig. Tyvärr har jag inte hunnit lära känna honom, men jag vet att han är bra för Kicki, däför gillar jag honom. Romantisk är han också, hans tal på bröllopet lämnade inte ett öga torrt. Är så glad för Kickis skull!

Jag är lite orolig för kvällens väder, min vana trogen tog jag inte med mig ngn kofta...Det är ju sommar...Men det blåser lite oroväckande kallt idag, hoppas det mojnar till kvällen, annars blir det nog ingen uteservering för fru Uvehags del.

Häpp...undrar just om man ska sätta igång och städa lite?!

Over and out

Morgonstund har guld i mund...

...eller i mitt fall kaffe. Idag krävs nog mängder av kaffe för att hålla mig vaken. Hade en trevlig kväll igår på mitt favoritställe och kom väl hem något sent (23). Sovtid inatt...5 timmar... Men men...som man bäddar...

Ja, så var det det här med punkter, jag gillar punkter som ni kanske har märkt, men ibland kanske det kan bli aningens för många i ett inlägg. Om man stör sig på det föreslår jag att man letar upp en annan blogg att läsa, mitt liv är ju inte sådär jätteintressant just nu iallafall.

På lördag eftermiddag åker vi direkt från kolmården till nyköping och lillebror. Ska bli jättemysigt att ses igen, bara snacka lite skit och se våra söta småpojkar leka tillsammans. Jag längtar!

...Nej...hämta mer kaffe kanske...

L8er

Åh, vilken händelserik dag!...

...NOT! Jag dör av tristess! Jag har idag: Facebookat, mejlat, rökt, ätit (men inte mycket), haft ångest, haft ont i magen, varit ensam, varit avundsjuk, druckit kaffe, rökt igen & sen tagit en cig...Ja, just det...Jag har suttit på hemnet.se också och suktat över fina hus. Om en dryg halvtimme är det dags för sista ronden för dan, sen ska jag börja låsa och göra det sista här. Eventuellt blir det en öl på någon av stadens uteserveringar (förmodligen pub Anchor) efter jobbet, men det blir inte sent för jag måste ju upp supertidigt imorgon som vanligt, dessutom måste man ju vara helskärpt på jobbet eftersom det händer på mycket här hela tiden! *s*

Nehe...man kanske skulle ta en cig... *asg* Guuud vad mitt liv är underbart just nu!!!

Ny vecka, nya förhoppningar

Måndag morgon igen dårå. Vädret är än så länge underbart, men jag gissar att det snart kommer att vara olidligt hett, som igår. Jag sitter i vaktlokalen med AC på så mig går det ingen nöd på, men jag börjar redan känna för att skippa den yttre besiktningen...om jag inte kan få göra den på beachen *s*.

Vi åkte till ängsjö igår tillsammans med goda grannar. Det var supermysigt, men varmt. Men det var gött med ett dopp. För första gången i mitt 35åriga liv blev jag även biten av en pissmyra! I ändalykten!!! AJ, vad det sved! Vi var 7 i sällskapet & 3 av oss blev bitna. Hehe, men erfarenheter gör en starkare har jag hört.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe, jag kanske återkommer lite senare under dagen.

L8er guys!

Söndagar...

...bitterljuva söndagar. Sååå häligt att vara ledig, men "jobbångesten" smyger sig på. Veckan som kommer är iof en kortvecka, men det känns nog så jobbigt ändå. Jobbet går bra & det är kul mestadels, men sista ronden för kvällen är VERKLIGEN inte rolig! Tänk dig att gå omkring i en mörk källare, du vet att hela huset är tomt på folk, du är ensam och det låter om alla maskiner som finns där... Jag kan säga att just under den ronden är jag innerligt tacksam för den megastora ficklampan jag har i bältet *s*.

Idag blir det lugn söndag. Vi åker förmodligen en sväng till barkarby för inhandling av fler blommor till balkongen och mer kläder till mamman. :)

Ha en fin söndag alla!

180 timmar i juli månad

Jag jobbar och jobbar. Har 180 timmar i juli, så om jag verkar vara svår att få tag i så är jag förmodligen det. Jobbar långpass, 7-19, och det är ganska tröttsamt så på kvällarna är det bara hemfärd och stupa i säng som gäller...

Det är riktigt kul att jobba iallafall, jag hade varit hemma alldeles för länge. Det är nyttigt att träffa lite folk igen faktiskt.

Annars är läget ganska trist, har en liten sommardepression och den verkar inte ge med sig, men jag vet ju vad det beror på så då är det lättare att hantera.

Nästa vecka jobbar jag 3 dar, sen blir det en liten minisemester till kolmården och gud som jag längtar. Bo på hotell, sitta på balkongen och dricka vin, bada, titta på delfiner...Det kommer bli sååå mysigt!

Snart är det dags för morgonronden (vi får väl se om jag fångar nåt bus *hihi*).

Ett fyrfaldigt leve för lillebror på födelsedagen! Saknar dig brollan!

Back to work! :)

RSS 2.0