Long time no see

HEJ! Det var länge sen, men så har det varit jul och nyår också... Svarta mamman har varit väääldigt svart hela julen för mammans mellanbarn har varit i spanien i nästan en månad. Jag har haft det duktigt jobbigt för julen känns inte helt ok när familjen är halv. Vi har haft det jättemysigt, missförstå mig inte, men jag har gått med ett stort hål i hjärtat hela tiden och saknat min lilla grabb.

Anton i sin tur verkar haft det toppen i spanien med pappa, styvmamma, lillasyster, farmor och farfar. Vädret hade varit helt ok, men väldigt växlande, ena dagen strålande sol och strandbesök, andra dagen 4+...Jobbigt att det svänger sådär för spanjorerna kan man tycka.

Mathildas trettonårsdag firade vi med pompa och ståt i dagarna tre...eh, nej, men det lät bra iaf. Jag hade bjudit in Mathildas pappa m. sambo och hennes döttrar och respektive, så kom M´s farfar också. Hon blev sååå förvånad, och jätteglad! Jag tror hon tyckte det var mysigt att fira med båda sina familjer samtidigt.

Julen spenderade vi med Peters syster, sambo & barn, dessutom var deras mamma (min svärmor) där också. Mathilda var hos sin pappa.

Juldagen kom Mathilda hem igen och vi firade jul med henne. Mysig kväll blev det med frågesport, julmat och choklad.

Annandagen åkte vi till Norrtälje för att fira med pappa, Lena & brollan med familj. Det blev supermysigt! Dagen efter åkte vi hem och hämtade upp mamma för lite julmys också.

Nyårsafton spenderade vi med våra goda grannar. Skitmysigt och trevligt! Mathilda var vaken till 3!

Igår kom så äntligen Anton hem så då firade vi jul igen (fast vi slapp julmaten, Anton hade önskat blodpudding tack och lov) & äntligen är min familj hel igen!!! *lycka*

Det är jobbigt att få allt att funka alla helger och alla resor och jag är innerligt glad att skolan börjar igen och allt går tillbaka till det normala. Jag har kommit efter med städningen och även det har gjort att jag är deppigare än vanligt. Jag fick förresten en handdammsugare med långt skaft i julklapp av min älskade make, så nu är kan jag ännu lättare hålla rent här hemma...Tänk vad simpelt det är att dammsuga trappan med en dammsugare utan sladd!!! Jag är jätteglad för den julklappen faktiskt, hade dessutom önskat mig den!

Nej nu vaknar snart lilleman från sin skönhetssömn. Tbax lite senare, en annan tid eller en annan dag...När jag får tid och lust helt enkelt. 

RSS 2.0