Fiskar & jobb

Heeej! Long time no see! Jag har haft fullt upp hemma med sjukdomar, skola och nytt akvarium...JA, vi köpte ett till! 280 liters kub blev det och där bor idag 6st. redback scalarer, 15 st. rosentetra, 6st. vuxna Platy, ca. 9st. platyyngel och 5st. corydorasmalar. Sååå vackert är det :).

Jag har gått på kurs i 2 veckor, en FRUKTANSVÄRT intensiv och jobbig kurs, men jag har haft superkul och är nu godkänd att få börja jobba som väktare! Det ska bli skitkul! Nu söker jag jobb med ljus och lykta och hoppas kunna hitta nåt snart via kontakter förhoppningsvis.

Johannes har varit sjuk nu nästan hela vintern i diverse sjukdomar och jag är sååå less, i torsdags var vi till läkaren för att kolla vad som ligger bakom så nu ska det tas massa prover på lillstackarn så får vi se om det är ngt annat fel än bara dåligt immunförsvar. Hoppas på svar om ett par veckor. Kräksjukan har vi haft i 2 omgångar här i vinter & det är verkligen inte kul (varken på elräkningen eller på kroppen).

Idag blir det nog en sväng till plantagen. Ska köpa jord, olja till trallen, blommor till balkongen och ev. lite vårlökar att sätta på framsidan.

Nu ska jag försöka vara lite bättre på att blogga hedanefter. Ha en fin helg! L8er!

RSS 2.0