Är det nån som har ett hus till övers?

Det ska vara 5 rum och kök, 4 sovrum helstast, gärna lite tomt...Eller förresten...skitsamma, Peter vill iaf inte flytta... Försöker tänka på annat, hitta nåt roligt...men det är så svårt.

Ikväll ska vi iaf börja kolla på sista säsongen av prisonbreak, ska bli kul faktiskt, hoppas vi minns vad som hände innan *s*.

Maten är i ugnen och vi väntar på att den ska bli klar. Kycklingfilé i örtsås med ris, gratinerat såklart...Hoppas det blir gott. Jag är lite less på kyckling, men nån gång ibland är det ok, dessutom är det nyttigt.

Saknar FB som fan och alla "vännerna" där, men det är som det är just nu och jag öppnar nog inte upp igen inom den närmsta framtiden... Men man ska aldrig säga aldrig.

Heh...

Här är det snabba puckar minsann. Jobbet ringde idag vid 11 tiden och meddelade mig om att jag ska börja lära nu...IMORGON. Jag visste att jag hade pass inbokade där, men den info jag fått sa att jag skulle börja nästa fredag. Passen jag hade inbokade innan de ringde var 120 timmar i juli månad och jag var lite fundersam över hur jag skulle få ihop till en heltid, men med dessa extra läropass som jag fick veta om idag kommer jag upp i 180! timmar istället. Fattar inte riktigt hur jag ska orka, men...den som lever får se.

Det som är trist med det här objektet jag ska på är att det är tolvtimmarspass man kör, 7-19, och det innebär att jag inte kommer träffa Johannes alls. Han sover när jag åker (05.30) och när jag kommer hem (ca. 20.30). Usch, det här kommer bli skitjobbigt för oss allihopa. Men det ska bli kul att jobba igen.

Nu ska jag njuta av min sista lediga dag innan mastodontmånaden sätter igång...

Vi ses nån gång...om jag hinner...

Ny dag...

...och jag är trött. Jobbade på bussarna igår och var hemma vid 00.30, upp klockan 6.30 med lilleman. Ännu inget jobb inbokat idag, så förhoppningsvis kan jag sova ikapp lite under dagen.

Läget annars är som vanligt...lite trist helt enkelt. Jag känner att jag öppnat mig lite väl mycket för människor som jag trodde var mina vänner. Ska nog sluta vara så öppen och naiv.

På lördag är det dags för ett efterlängtat skansenbesök med mamma, lillebror och hans goa familj. Ska bli kul att se hur småkillarna gillar att titta på djuren. Detta blir ju bara en liten försmak inför kolmården som vi åker till den 16:de. Längtar nåt otroligt efter vår lilla minisemester. Hotell en natt, spa, djurpark i 2 dagar...Det kommer bli sååå kul och mysigt att komma iväg bara med familjen.

Vaknar varje morgon av en liten pojke som säger "Hanne vaknat nu!" och "Göja välling nu tyckej vi!", sötnosen!

Nu ska jag borsta tänderna på lilleman och mig själv, sen bär det av till dagis.

Och förrästen...Jag har slutat vara snäll och att ge av mig själv, snart finns inget kvar av den jag var...tomhet bara...och besvikelse. Undrar när jag blir så vuxen att jag kan känna vilka som är värda att slösa tid på...

Ha det bäst därute!

Borde gilla läget...

...ja, jag borde verkligen gilla läget. Jag har fått jobb som jag trivs jättebra med. Vi är friska för en gångs skull, men något gnager...Jag trivs inte helt enkelt. Hoppas jag mår bättre snart. Jag har (inte helt frivilligt) lagt ner facebook. Saknar min dagliga ventilering, men tydligen funkade det inte att jag skrev vad jag kände för utan fick lov att tänka efter hela tiden, ifall nån skulle missuppfatta...Missuppfattningar tycks vara vanligt förekommande i mitt liv...Missuppfattningar och nederlag...moment 22, Murphy´s lag...you name it, jag har upplevt det... Idag vill jag flytta...men inte resten av familjen... Jag vill komma bort, andas, och börja på ny kula. Over and out, see you again some time....när jag mår bättre...

RSS 2.0