Usch vilken dag

Ja, redan nu ser jag vart denna dagen barkar. Folk jobbar hemma på fredagar, men som vakt är ju det lite svårt. I huset idag sitter 2 personer och jobbar! Ni kan ju gissa hur kul jag har det. Önskar att jag satt på huvudkontoret idag istället så jag hade fått se lite folk iallafall.

Alla blåkläder lyser med sin frånvaro också...riktigt trist!

Idag hade jag en jätteledsen kille som fick stanna hemma från skolan. Min lilla älskling, jag önskar jag kunde hjälpa dig hjärtat mitt!

Nej, nu fick jag MASSOR att göra! Måste rulla tummarna ett tag, sen ska jag hänga på fejjan och efter det ska jag nog lösa ett korsord!

Häpp!

White trash

...det är väl en trasig kaukasisk människa helt enkelt? Isåfall är jag white trash. . . Jag kanske borde köpa husvagn också *fniss*.

Hur lever man när man bara är?

Jaha, så verkar det som jag blir av med mitt favoritobjekt. Känns skit helt enkelt. Nu blir det förmodligen fler läror under november & ännu tröttare hjärna. Kan jag bara få sudda ut hela det här jävla året ur mitt minne och mitt liv??? Jag orkar fan inte längre! Snart får jag gå tillbaka till den där jävla sjukvården igen & då kommer jag bli precis likadan som min kursledare på vu2 sa att han var... Jävligt bitter & allmänt less.

Bitterfittan, here I am!

I´m a bitch

I´m a lover, I´m a child, I´m a mother, I´m a sinner, I´m a saint... Man skulle kunna tro att det var mina egna ord, för det är sååå jävla klockrent! Inte så jävla konstigt att man känner sig lite schitzofren!

Klockan tickar på och det börjar närma sig lunch. Jag ska byta kläder och ta mig ut i det vackra vädret, handla lunch och "Strawla" tbax till jobbet igen. Jag är lite hungrig nu.

Höjdarna har gått och lugnet hägrar sig...som om det inte var lugnt redan innan *suck*

I mitt nästa liv vill jag vara...Lycklig

2 dar i rad

Vilket juste flyt!

Idag sitter jag som vanligt på jobbet och har lite dötid, det är ju då det passar att blogga lite. Livet flyter på i sin stilla lunk. Vackert höstväder idag, men kallt...bitande kallt. Jag har inte fått nån jobbjacka än, så de yttre ronderna är snorkalla! Idag är det MYCKET folk i huset, några höjdare från US of A och några chefer. Dessutom fullt med blåkläder! Me like! Kul när det springer lite folk här för en gångs skull.

Igår ringde en kvinna som vill hyra ut sin lägenhet till mig, jag ska dit och titta imorgon. Men jag vet verkligen inte om jag har råd att hyra den. Hyran ligger på 7000 i månaden, den här lönen fick jag ut 11.000. Det rimmar ganska illa. Jag blir lite nedstämd när jag tänker på pengar, jag vet verkligen inte hur jag ska lyckas tjäna ihop till en hygglig månadslön. Jobbar jag 100% blir det fortfarande inte särskilt bra inkomst, dessutom kommer jag isåfall nästan aldrig träffa barnen. Framförallt inte Johannes, för jag kommer inte kunna varken lämna eller hämta på dagis.

Livet är ett jävla skitställe att vara på och allt känns extremt tungt. Massor med hinder på vägen, och jag vet FAN inte hur man klättrar över. Giv mig styrka!


Långsam dag

I morse rullade det på som aldrig förr. Massor med larm & jag fick röra på min feta kropp. Nu efter lunch är det heeelt dött.

Letar lägenhet & där händer det typ ingenting...Jo, det ringer MÄN hela tiden som vill att jag ska flytta hem till dem, men det är ju liksom inte det jag är ute efter. Tänk att karlar tror att man gör vad som helst för att få en lägenhet. *suck*

Egentligen skulle jag iväg och titta på en lägenhet idag, men jag tackade nej, det var för mycket minus och för lite plus om man säger så. Jag får helt enkelt bo kvar hemma i radhuset ett tag till. Man måste visst ha tålamod.

Nu är det dags för kiss & rökpaus!

L8er

Back on track

Iallafall för dagen. Mycket har hänt sen sist. Vi har skrivit på skilsmässopapper, jag letar lägenhet... Det enda som riktigt funkar i mitt liv just nu är jobbet. Åh, vad det är kul att jobba! Det är så underbart att äntligen slippa den där förbannade ångesten jag hade när jag åkte till jobbet förr om åren!

Nu ska jag sova, skriver mer när jag har lust!

Tjohoo (för att citera Arne)

/Bitch

RSS 2.0